Costuri

Pretul integral unui seminar formativ (un weekend prelungit) este de 150 euro/seminar (se plateste in lei la cursul BNR din ziua platii).

Pret redus, pentru persoanele din afara Bucurestiului (ce sunt nevoite sa plateasca cazare aici), este de 130 euro/seminar (se plateste in lei la cursul BNR din ziua platii).

La primul seminar se platesc doua seminarii (se plateste pentru primul si ultimul seminar din formare), urmand ca incepand cu seminarul 2, sa platiti pentru seminarul la care participati, astfel incat sa existe de fiecare data un seminar platit in avans.

Costurile de mai sus sunt pentru un seminar de 16-20 ore de contact pe parcursul a 2 zile-3 zile (sambata-duminica sau vineri-duminica).

Costurile includ suportul de curs (unde este cazul), traducerea si pauzele de cafea/ceai.

Costurile nu acopera transportul si cazare in alta localitate sau in Bucuresti pentru participantii la programul formativ si nici traducerea lucrarii finale.

Costurile privind terapia personala precum si supervizarea sunt deasemenea responsabilitatea dvs.

In cazul platii in avans, banii se returneaza doar daca seminarul nu se mai organizeaza deloc.

Chiar daca lipsiti la un seminar din cadrul programului de formare in Gestalt terapie integrativa, acesta se plateste.

REDUCERI:

Persoanele din afara Bucurestiului (care, datorita distantei, trebuie sa se cazeze in Bucuresti in perioada seminarului) beneficiaza de o reducere din pretul fiecarui seminar formativ.

ATENTIE: in timpul formarii sunt programate si seminarii intensive (de obicei o data pe an) cu o durata mai mare:

  • 30 ore, adica 4 zile (joi-duminica). Pret integral: 225 euro/4 zile (se plateste in lei la cursul BNR din ziua platii), pret redus: 195 euro/4 zile (se plateste in lei la cursul BNR din ziua platii).
  • 40 ore, adica 5 zile (miercuri-duminica). Pret integral: 300 euro/5 zile (se plateste in lei la cursul BNR din ziua platii), pret redus: 260 euro/5 zile (se plateste in lei la cursul BNR din ziua platii).

AICI gasiti detalii despre modul in care va puteti inscrie in cadrul programului formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa.