Costuri

Pentru a avea de la inceput o imagine clara si onesta despre implicarea dumneavoastra financiara, va prezentam in acesta pagina costurile aferente formarii in Gestalt terapie integrativa

Pretul integral unui seminar formativ (un weekend prelungit) este de 450 lei/seminar.

Pret redus, pentru persoanele din afara Bucurestiului (ce sunt nevoite sa plateasca cazare aici), este de 350 lei/seminar.

La primul seminar se platesc trei seminarii (se plateste pentru seminariile 1, 2 si 3), urmand ca incepand cu seminarul 2, sa platiti pentru seminarul ce urmeaza (respectiv 4, etc), astfel incat sa existe de fiecare data doua seminari platite in avans.

Costurile de mai sus sunt pentru un seminar de 16-20 ore de contact pe parcursul a 2 zile-3 zile (sambata-duminica sau vineri-duminica).

Costurile includ suportul de curs (unde este cazul), traducerea si pauzele de cafea/ceai.

Costurile nu acopera transportul si cazare in alta localitate sau in Bucuresti pentru participantii la programul formativ si nici traducerea lucrarii finale.

Costurile privind terapia personala precum si supervizarea sunt deasemenea responsabilitatea dvs.

In cazul platii in avans, banii se returneaza doar daca seminarul nu se mai organizeaza deloc.

Chiar daca lipsiti la un seminar din cadrul programului de formare in Gestalt terapie integrativa, acesta se plateste.

REDUCERI:

Persoanele din afara Bucurestiului (care, datorita distantei, trebuie sa se cazeze in Bucuresti in perioada seminarului) beneficiaza de o reducere din pretul fiecarui seminar formativ.

Programul formativ este similar celui desfasurat la nivel de Master of Science (Psihoterapie) in cadrul Universitati Dunarii, Krems, Austria. Detalii AICI.

ATENTIE: in timpul formarii sunt programate si seminarii intensive (de obicei o data pe an) cu o durata mai mare:

  • 30 ore, adica 4 zile (joi-duminica). Pret integral: 675 lei/4 zile, pret redus: 525 lei/4 zile.
  • 40 ore, adica 5 zile (miercuri-duminica). Pret integral: 900 lei/5 zile, pret redus: 700 lei/5 zile.

AICI gasiti detalii despre modul in care va puteti inscrie in cadrul programului formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa.