Cum a fost in formarea de gestalt terapie integrativa? Raspunde Andreea!

“Am căutat mult timp o formare!

Am primit multe “nu”-uri, ori pentru ca nu ma potriveam profilului de cursant, ori pentru ca (subit) nu mai erau locuri, ori pentru începuse deja și eu ma trezisem prea târziu.

A fost formarea asta, locul meu de la început? Nu. A apărut ca o oportunitate, dar am avut certitudini abia după worhshop-ul de prezentare!

A fost o bucurie și o onoare sa fiu parte din proces! 

Acum pot sa îți spun cu certitudine ca dacă îți dorești altceva, dacă cauți mentori, și nu profesori, dacă in tine se revolta “eu”- ul la tot ceea ce întâlnești ca oferta profesionala, dacă înțelegi relația cu celălat ca fiind un “între” și nu eu – tu, atunci aici este locul tău!

Locul in care te vei descoperi pe tine și vei primi susținere, locul in care profesorii sunt OAMENI darnici, cum (poate) nu ești obișnuita sa întâlnești, locul in care universul tău și al celui din fata ta nu mai pare nici atât de infinit și nici intangibil, locul in care, la final, vei trai satisfacția fata de faptul ca pe oricine vei întâlni in viața ta (profesionala) vei atinge cu delicatețe, blândețe, susținere si continere!

Pentru mine așa este si le mulțumesc pentru “între”-ele din care am reușit sa cresc!”

Andreea Raciu